E: info@alianza.nl T: +31 (0)6-4603 1010

Advies

Ontdek de kracht van maatschappelijk ondernemen en maak gebruik van ons aanbod voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Advies

Wilt u als vertegenwoordiger van een bedrijf, maatschappelijke organisatie of gemeente advies over de mogelijkheden van maatschappelijk ondernemen? Neem contact op. Dan bekijken we samen welke kansen er liggen voor uw organisatie én op welke manier u komt tot een goede aanpak die het verschil maakt voor iedereen.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van maatschappelijk ondernemen!

Maatschappelijk ondernemen werkt alleen met een goed doordacht plan. We hanteren daarom een bewezen, interactieve en inspirerende aanpak. In twee sessies bieden we inspiratie, delen we onze visie en inventariseren we met een quickscan de mogelijkheden van maatschappelijk ondernemen voor uw organisatie. Bovendien helpen we u om samen met uw medewerkers de ingrediënten te verzamelen voor een gedegen plan. Dit plan werken we voor u uit, zodat uw bedrijf of organisatie daarna meteen aan de slag kan met de implementatie.


Jeroen Zegers
, Senior HR Business Partner bij DLL

We hebben Esther gevraagd om voor één van onze talentenprogramma’s een dag samen te stellen voor het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid van onze organisatie en het versterken van leiderschap van onze talenten. Esther had binnen korte tijd deze 'uit je comfort zone'-dag samen gesteld. Hierbij verbond ze leiderschapscompetenties aan levenservaringen bij een daklozenorganisatie en bedrijven. We waren erg tevreden met de resultaten van deze dag. De aanpak en uitwerking was echt onderscheidend van elk ander ontwikkelingsprogramma dat we tot dusver hebben gebruikt!”

Anneke Spruijt, Teamleider bij zorginstelling Sherpa:

Esther heeft ons perfect geholpen door het schrijven van een plan om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Zij liet zien hoe MBO bijdraagt aan de doelstellingen van Sherpa. Voor ons waren haar deskundigheid en ervaring met dit onderwerp erg belangrijk. Naar aanleiding van haar presentatie van dit plan bij directie en managers kon onze afdeling zich meer op de kaart zetten. We hebben nu een prachtig document in handen wat aantoont hoe belangrijk mbo is voor non-profit organisaties.”

Download: Trends & the business case voor Corporate Volunteering

artikel CORPORATE VOLUNTEERING by Esther Hofstede

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
X