E: info@alianza.nl T: +31 (0)6-4603 1010

Ons aanbod

Ontdek de kracht van maatschappelijk ondernemen en maak gebruik van ons aanbod voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Advies

Advies

Wilt u als vertegenwoordiger van een bedrijf, maatschappelijke organisatie of gemeente advies over de mogelijkheden van maatschappelijk ondernemen? Neem contact op. Dan bekijken we samen welke kansen er liggen voor uw organisatie én op welke manier u komt tot een goede aanpak die het verschil maakt voor iedereen.

Lees verder

Training

In opdracht van de Rabobank Foundation startte Esther in 2005 met Goede Zaken. Inmiddels is ze nationaal programmamanager en trainer van de ‘Goede Zaken workshops’. Dat betekent dat ze jaarlijks zo’n 1.000 deelnemers van maatschappelijke organisaties traint en inspireert over de kansen die samenwerking met bedrijfsleven hen biedt.

Lees verder

Inspiratie

Goed voorbeeld doet volgen. Esther heeft tal van inspirerende praktijkvoorbeelden waar en hoe maatschappelijk ondernemen het verschil maakt voor mensen. In haar presentaties neemt ze uw leden, medewerkers of collega-ondernemers graag mee in de kracht van maatschappelijk ondernemen. Neem contact op.

Lees verder

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
X