E: info@alianza.nl T: +31 (0)6-4603 1010

Training

Training | Esther-Schoustra-Alianza-Onze-droomEsther verzorgt trainingen en workshops in binnen- en buitenland. Wist u dat Esther sinds 2004 meer dan 30 maatschappelijke Beursvloeren in tal van gemeenten in heel Nederland initieerde en organiseerde? En: zelfs organisaties en bedrijven in Zweden heeft begeleid bij het voorbereiden van een succesvolle maatschappelijke Beursvloer?

Rabobank Tilburg e.o.:

De workshop Goede Zaken is een perfecte voorbereiding op een maatschappelijke Beursvloer. Deelnemers scoren duidelijk beter en kunnen op succesvolle wijze bedrijven aan zich binden."

 

Rabobank Markiezaat:

Ook wij kunnen terugkijken op een goede workshop voor maatschappelijke organisaties. Voor sommigen was het echt een eyeopener, omdat ze erachter komen dat ze ook veel te bieden hebben aan een bedrijf. Daarnaast leert men om echt even 'naar binnen te kijken' om een interessante vraag en tegenprestatie voor een bedrijf te formuleren."

 

Mirjam de Graaf, medewerker Communicatie en Coöperatie bij Rabobank Hilversum:

Samen met Esther hebben we de Beursvloer Maarssen opgezet. Esther is een gedreven vrouw, die precies weet wat ze wil en met enthousiasme en respect voor anderen gezamenlijke doelen behaalt. Maatschappelijk betrokken is haar op het lijf geschreven. Inmiddels hebben we samen veel initiatieven van de Rabobank uitgewerkt. Na de Beursvloer Maarssen volgde de Beursvloer Breukelen en Hilversum. Het meest recente voorbeeld van maatschappelijke betrokkenheid zijn de Rabobank Kenniscafés in Hilversum. Zeer succesvol!”

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
X